Dacă plănuiești o nuntă, acum in 2023, poți avea impresia că totul este fie costisitor, fie că nu este ceea ce îți dorești. Nunțile sunt scumpe. Totuși, nu trebuie să cheltuiți o avere pentru a avea un eveniment frumos! Este ușor să te lași copleșit de toate opțiunile existente și să te afli într-o situație în care nu știi de unde să începi cu bugetul tău. Din experiența noastră, avem o mulțime de idei pentru tine despre cum poți economisi bani în ziua ta cea mare fără a sacrifica calitatea sau stilul!                                                                                                                                 
Dacă aveți în plan să vă căsătoriți, probabil că v-ați gândit deja la toate modurile în care nunta voastră o să fie diferită de a altora. Ați putea alege un ballroom sofisticat, ați putea invita toți cunoscuții sau chiar ați putea fi creativi în ceea ce privește modul în care se servește mâncarea la recepție. Dar dacă niciuna dintre aceste idei nu vă sună bine, o alternativă ar putea fi: o nuntă în aer liber! Dacă aceasta este ideea ta despre o zi de vis, continuă să citești pentru a afla șapte motive pentru care o nuntă sau o cununie în aer liber poate fi atât de specială - și de ce ar putea fi potrivită pentru tine.         Ceremonia
       Copilăria este cea mai frumoasă perioadă din viața fiecăruia dintre noi, aducând în fiecare zi momente surprinzătoare, pline de culoare și de experiențe noi, care mai târziu, în viață, se vor transforma în amintiri deosebite.       Aniversarea este unul dintre aceste momente și tine de noi, ca părinți, să încercam pe cât posibil, să transformăm evenimentul în amintiri frumoase pentru cei mici, pentru invitați…și pentru noi.       Daca planifici o petrecere pentru copii în aer liber, iți trebuie un plan minim de „atac” pentru un party reușit, așa că ți-am pregătit câteva ponturi. 

Blog

Aici o să găsești în mare parte, articole despre petreceri în aer liber, indiferent că sunt legate de cununie, nuntă, nuntă de argint, botez, aniversare, serbare școlară, evenimente corporate și așa mai departe. Încercăm, din experiență, pe cât posibil, să-ți dam câteva sfaturi utile, pentru ca evenimentul tău să iasă așa cum iți dorești.

Vom scrie mai mult pentru voi, mai puțin pentru noi și un pic pentru...Google :)

       Serbările școlare sunt o parte importantă în procesul educativ, fiind un bun prilej prin care imaginația și creativitatea copiilor sunt evidențiate. Totodată, sunt evenimente puternic încărcate emoțional, care au rolul de a marca sfârșitul unei etape.        Organizarea serbărilor școlare este obligatorie în orice unitate de învățământ, fie că este vorba despre grădiniță, scoală generală sau scoli vocaționale.   Care sunt principalele avantaje ale serbărilor școlare?